Щоб прискорити процес «дозрівання» нашої рідини, нагрійте її до 40 градусів. У мікрохвильовій печі при потужності 600 вт це можна зробити за 5-7 секунд. Не рекомендуємо гріти в мікрохвильовій печі рідини в пластиковій тарі, т. к.8 Jun 2019
Струшуйте рідину 1 раз на добу, для прискорення процесу наполягання. Щоб зрозуміти доцільність цього прийому, розлийте десертну жижу у два флакончики. Перший струшуйте щодня до появи дрібних бульбашок, відкривайте у своїй кришку однією хвилину, даючи подихати.
Одні радять наполягати 1-2 дні, інші 5-10 днів, а треті взагалі вважають за краще одразу парити і не замислюватися про те, яким буде смак після 2-3 днів.
Думки щодо терміну наполягання рідини різняться: деякі з виробників стверджують, що 2-4 години достатньо, хтось наводить цифру в 15 хвилин, інші ж рекомендують дати готовому продукту не менше 2 діб для отримання максимально однорідної консистенції. Оптимальним періодом є 2-3 години.
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…