Риба в кефірі – це цікава й оригінальна страва, яка напевно сподобається любителям морепродуктів. У поєднанні з кефіром, риба набуває особливого смаку і ніжності. До того ж, приготування такої страви не вимагає особливих навичок і часу.
Для приготування риби в кефірі знадобляться такі інгредієнти: свіжа риба (найкраще використовувати філе), кефір, цибуля, зелень, спеції за смаком. Вибирайте рибу з мінімальною кількістю кісток і переважно з ніжним м’ясом.
Перед початком приготування необхідно приготувати рибу. Відріжте філе від голови та хвоста, видаліть зайві кістки та шкіру. Потім наріжте рибу на шматочки середнього розміру. Після цього посипте їх спеціями і залиште на кілька хвилин, щоб м’ясо просочилося ароматом.
Інгредієнти: | Кількість: |
---|---|
Риба (лосось, тріска, судак тощо) | 500 г |
Кефір | 2 склянки |
Борошно | 3 столові ложки |
Рослинна олія | для смаження |
Сіль | за смаком |
Кефір додасть рибі легкий вершковий смак. Таку рибу дуже просо готувати і її можна подавати гостям. Для обіду така страва добре підійде, за рахунок своєї простоти приготування і смакових якостей.
Змастіть рибу маслиновою олією або розтопленим вершковим маслом чи соусом песто, щоб вона залишалася вологою, і приправте свіжими або сушеними травами, спеціями, подрібненим часником, а також сіллю і перцем.
Експерти не рекомендують їсти рибу з такими продуктами:
Пошук якісного та сучасного житла — важливий крок для тих, хто прагне створити комфортне середовище…
У сучасному глобалізованому світі міжнародна торгівля і перевезення вантажів є важливою складовою економіки. Надійна доставка…
Ефективний стратегічний план для відділу маркетингу є одним із ключових елементів досягнення цілей бізнесу та…
Професійний інструмент є основою для успішного виконання будь-яких завдань — від електромонтажу до складних ремонтних…
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…