Перед першим використанням горщик потрібно вимочити в холодній воді 1 годину. Перш ніж почати готувати, потримайте глиняний горщик 15 хвилин у холодній воді. Тримати його залитим водою до країв можна до однієї години.12 Feb 2013
Якщо глиняний горщик не покритий глазур'ю, перед використанням його можна замочити у холодній воді на 15 хвилин. Червона глина вбере воду та страву, яку ви будете готувати, Вийде дуже соковитим. Якщо ж глиняний горщик, казан чи інша глиняна посуд покритий глазур'ю, замочувати у воді його не потрібно.
Також, глиняні горщики без глазурі прийнято прожарювати після використання, щоб уникнути виникнення цвілі та неприємного запаху. Адже частки їжі можуть застрягти у пористих стінках глиняного горщика. Після приготування їжі горщик необхідно промити.
У глиняний посуд готувати можна тільки в духовці, російській печі або мікрохвильовій печі. Посуд із глини не витримує відкритого вогню. Не ставте її на газову та електричну плиту. Якщо посуд без глазурі, мити її в посудомийній машині не можна.
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…