Альпен гольд шоколад – це один із найвишуканіших і найпопулярніших видів шоколаду. Такий шоколад вирізняється ніжним смаком, ароматом і витонченістю. І, звісно ж, його головна відмінність – це неповторна текстура і розкішне покриття із золотистої оболонки.
Якщо ви хочете насолодитися цим чарівним шоколадом, то можна спробувати приготувати його самостійно. Для цього вам знадобляться кілька простих інгредієнтів і трохи терпіння. У цій статті ми розповімо вам, як приготувати альпен гольд шоколад у домашніх умовах.
Першим кроком у приготуванні альпен гольд шоколаду є вибір якісних інгредієнтів. Для того щоб отримати ідеальну текстуру і смак, рекомендується використовувати високоякісний шоколад, масло і вершки. Також необхідно приготувати форму для шоколаду і покриття із золотистої оболонки.
Крок | Опис |
---|---|
1 | Зберіть необхідні інгредієнти: какао-порошок, цукор, молоко, вершкове масло, ванільний екстракт. |
2 | У сотейнику змішайте молоко, какао-порошок і цукор. Поставте на вогонь і нагрівайте, постійно помішуючи, доти, доки цукор повністю не розчиниться. |
3 | Додайте вершкове масло в суміш. Перемішайте, поки масло повністю не розчиниться. |
4 | Зніміть суміш із вогню і додайте ванільний екстракт. Перемішайте. |
5 | Вилийте шоколадну суміш у форму для шоколаду або у форму для цукерок. |
6 | Поставте форму в холодильник і залиште на кілька годин, поки шоколад повністю не застигне. |
7 | Вийміть шоколад із форми і наріжте на шматочки. |
8 | Готово! Насолоджуйтеся своїм домашнім альпен гольд шоколадом. |
Що додають в Альпен Гольд?
цукор, какао терте, масло какао, суха молочна сироватка, сухе незбиране молоко, фундук обсмажений подрібнений, молочний жир, емульгатори (лецитин соєвий, е476), ароматизатор.
Чому шоколад називається Альпен Гольд?
Історія У 1991 році компанія Kraft Foods запустила бренд Alpen Gold, призначений для російського ринку. На телебаченні з’явився перший рекламний ролик, героями якого були гноми, які збирали золото в Альпах. Золото було цінним для них, поки одного разу вони не знайшли шоколад “Альпен Гольд”.
Скільки відсотків шоколаду в Альпен Гольд?
У гіркій шоколадній масі вміст загального сухого залишку какао – щонайменше 70 %. Alpen Gold – це яскраві поєднання шоколаду з різними інгредієнтами. Відчуй смак яскравості!