Як правильно зробити тісто для локшини

Як правильно варити локшину, щоб вона не злипалася?

Щоб вироби не злиплися, можна влити в каструлю трохи олії. Готову локшину відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо ви готуєте суп з локшиною, додайте її за вказаний час до кінця варіння.

Як тонко розкотити тісто для локшини?

Тісто на локшину має бути дуже тонким, не більше 0,5 мм.. Для широкої локшини та пельменів можна розкотити трохи товщі. Щоб розкотити пласт потрібної форми та розміру (наприклад, за розміром листа або круглою основою для піци) зручно використовувати силіконовий килимок для розкочування тіста з розміткою.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Как выбрать ковролин в офис: виды и характеристики

Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…

3 години ago

Профессиональные маникюрные и педикюрные инструменты в магазине Estetic

Качественный маникюрный и педикюрный инструмент — основа работы любого мастера ногтевого сервиса. Магазин Estetic предлагает…

4 години ago

Стоматологічна клініка BIOCLINIC у Львові: професійний догляд для всієї родини

BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…

16 години ago

ТОП-5 подарков для чистоты в доме, которые понравятся каждой хозяйке

Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…

1 день ago

Поради щодо ефективного використання дошки оголошень для пошуку товарів і послуг

Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…

2 дні ago

Как правильно выбрать покерные столы для казино и игровых заведений

Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…

2 дні ago