Щоб вироби не злиплися, можна влити в каструлю трохи олії. Готову локшину відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо ви готуєте суп з локшиною, додайте її за вказаний час до кінця варіння.
Тісто на локшину має бути дуже тонким, не більше 0,5 мм.. Для широкої локшини та пельменів можна розкотити трохи товщі. Щоб розкотити пласт потрібної форми та розміру (наприклад, за розміром листа або круглою основою для піци) зручно використовувати силіконовий килимок для розкочування тіста з розміткою.
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…
Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…
Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…
Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…
В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…