Незалежно від матеріалу для найбільш ефективної та безшумної роботи перетин повітроводу має бути таким самим, як у вихідного розтруба витяжки, або мінімально відрізнятися від нього. Як правило, це 125-150 мм. Пам'ятайте, що зменшення діаметра не лише знижує продуктивність, а й різко збільшує шум.
Перший варіант: Встановити здвоєну решітку. Перша частина: через перехідник надягає гофротруба і виводить повітря, запахи, коли витяжка включена. Нижня частина є звичайними гратами, через які повітря виводиться незалежно від вентиляційної кухонної витяжки.
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…