Використання м'ясорубки Проштовхувати його всередину слід лише спеціальним пластиковим штовхачем: ніколи не допомагайте руками, це травмонебезпечно! Пропустіть все м'ясо через м'ясорубку та вимкніть її. Пам'ятайте: прилад може працювати безперервно не більше 3 хвилин, інакше двигун може перегрітися.
Бажаєте дізнатися, як поставити ніж? Запам'ятайте правило встановлення ножа: плоскою стороною назовні у бік ґрат, опуклою – всередину. Всі!
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…