Неправильно відправляти льодяники на зберігання холодильник. У такому місці погіршать їх смакові якості. Оптимальними температурними умовами для зберігання льодяників вважаються показники в межах від +15 до +18 °С. Не можна допускати, щоб на цукерки потрапляли сонячні промені.
Термін придатності: 36 місяців. Термін зберігання після розтину: 36 місяців. Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при t не вище 25°С та відносній вологості не більше 60%. Ізомальт для льодяної карамелі підходить для виготовлення широкого асортименту карамельних виробів без цукру.
Щоб ізомальт не танув довгий час, його треба покласти в герметичний пластиковий контейнер разом з вологопоглинаючим силікагелевим пакетом, докладніше про способи зберігання можете прочитати у відповідній статті. Ізомальт добре переносить контакт із масляними кремами.