Викладіть уклейку в ємність для засолювання, додайте спеції, цукор та сіль. Перемішайте, розрівняйте і прикрийте ємність харчовою плівкою. Залишіть уклейку засолюватися при кімнатній температурі 4-6 годинПісля цього приберіть її в холодильник ще на добу.
Вялитися (сушиться) уклейка повинна у темному (затіненому), добре провітряному місці. У жодному разі ні на сонці. Якщо вологість повітря в місці сушіння риби не велика, то через 2-3 дні риба буде готова, за високої вологості процес може розтягнутися на тиждень.
Але серед рибалок є і ті, для яких лов уклейки на вудку приємне, цікаве та цілеспрямоване заняття. Тому причина її прекрасний гастрономічний смак, який не поступається лящу і значно перевершує плітку.
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…