Зазвичай підготовлені чисті та сухі ягоди (смородину, ожину, полуницю, чорницю, вишню, черешню) викладають в один шар на піднос для швидкого заморожування. Потім пересипають у ємність або пакет, щільно закривають і далі зберігають у морозильній камері. Тепер взимку ви зможете насолоджуватися цілісними ягідками!
Зміст:
На зиму можна заморозити будь-який фрукт і ягоду, в тому числі:
Як правильно заморозити ягоди на зиму: корисні поради
Загальні правила
Смородину, лохину, ожину, чорницю, агрус рекомендуємо заморожувати без гілочок будь-яким способом, який вам подобається. Вишню та черешню можна заморожувати з кісточками, а можна, можливо без. Дуже просто і швидко їх заморожувати у вигляді пюре.
Найкраще підходять для заморожування такі овочі, як морква, буряк, солодкий перець, зелена квасоля, баклажани, кабачки та цукіні, цибуля-порей, зелений горошок.
При температурі в морозильної камери мінус 18 °С заморожені ягоди можна зберігати до одного року. Якщо температура у вашому морозильник мінус 15 °С, термін зберігання зменшується до шести місяців.
Для заморожування ягід можна використовувати пластикові контейнери, пляшки, склянки з кришечками чи пакети. Розкладіть обсохлі ягоди по контейнерах, закрийте кришками, поставте дату та відправте в морозилку. Термін зберігання такої заготівлі близько 1 року. Повторно заморожувати обліпиху не рекомендується.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…