Як правильно вирощувати бройлерні кури?

Курчат першої доби слід утримувати при температурі 28-30 °С. З п'ятої доби температурний режим встановлюється в межах 25 °С, а вже з 20 дня – 18-19 °С.. Птах повинен почуватися комфортно – сильно холодне або перегріте повітря негативно позначиться на зростанні та розвитку.

У якому віці краще забивати бройлерів?

Забій бройлера можна починати у 42 дні, максимум – у 60 днів.

Чим не можна годувати курчат бройлерів?

Чим не можна годувати бройлерів

  1. Сирий картопля, його сира шкірка, зелена картопля та її відвар. …
  2. Здоби, білий хліб, включаючи здобні сухарі.
  3. Жирні та солодкі харчові відходи – від регулярного споживання страждає імунітет птиці, до того ж бройлери на такій дієті нарощують жирову масу, а не м'ясо.

Чи потрібно годувати курчат бройлерів уночі?

Тонкощі годування курчат бройлерів У перший тиждень життя курчат їх потрібно годувати кожні 3 години, у тому числі і вночі.

Скільки потрібно квадратів для бройлерів?

Перший тиждень птах займає 1/3 площі підлоги, у другий і третій – половину, в четверту – 2/3, після п'ятої весь пташник. Таким чином норма посадки бройлерів становитиме в 1 тиждень – 54-60 голів на квадратний метр; у 2 та 3 тижні – 36-40; у 4 тиждень – 27-30 і з 5 тижня до кінця вирощування – 16-20.

Скільки з'їдає бройлер за 45 днів?

Схема годування бройлерів

Найменування корму Кількість голів
1 40
Старт (Бр-1) 1-14 днів (крупка) 0,6 кг 24 кг
РОСТ (Бр-1) 15-28 днів (крупка) 1,5 кг 60 кг
ФІНІШ (Бр-1) 29-45 днів (гранула) 2,55 кг 102 кг

Чи можна вирощувати бройлерів на вулиці?

Приміщення можна, можливо використовувати будь-яке, наприклад, сарай. Влітку, вирощування бройлерів у клітинах можливо на вулиці. Потрібно пам'ятати про температурний режим. Перегрів несприятливо позначиться здоров'я птиці.

Чим годувати 2 тижневих бройлерних курчат?

Склад першої їжі для курчат виглядає так: терте (обов'язково варене) яйце, змішане з дрібноздрібненою зеленню і тертою морквою. Основні мінеральні добавки (наприклад, кормова крейда (терта), дроблена черепашка та ін) вводять у раціон тільки з п'ятого дня.