Для розпалювання підійдуть сухі залишки від рубки дров і роботи з деревом: тріска, стружка, береста і дрібний хмиз. Тріску можна стругати ножем від невеликих сухих полін. Розпалювання укладають на зім’яту газету, додають зверху кілька великих полін так, щоб топка заповнилася на третину висоти, і підпалюють.
Як від печі отримати максимум тепла?
Feb 11, 2012
Піч слід топити 1-2 рази на добу, залежно від сезону. Побутові цегляні печі не розраховані на тривалу топку. Додатковим показником, що обмежує тривалість топки, служить температура зовнішніх поверхонь печі. Правила пожежної безпеки забороняють розігрівати їх у цегляних печей вище 70°С.
Як правильно розтопити і топити піч Покласти на колосник розпалювання (щипа, скіпи, скіпи тощо), прикрити піддувало і розпалити розпалювання. Після загоряння розпалювання укласти дрова горизонтальними рядами, бажано однієї породи. Після чого закрити дверцята і повністю відкрити піддувало до повного загоряння дров.
У світі побутової хімії все частіше з’являються бренди, які не лише забезпечують ефективне прибирання, а…
Жіночий одяг завжди відігравав важливу роль у створенні образу, підкресленні індивідуальності та стилю. Завдяки різноманіттю…
Смартфоны и их роль в предотвращении подделки документов С развитием технологий современные смартфоны приобрели не…
Кабеля акустические играют важную роль в создании качественного звука в вашей аудиосистеме. Правильный выбор кабелей…
Насосы Д серии — это оборудование, которое широко используется в различных промышленных отраслях для перекачивания…
Коли постає питання вибору подарунка, аксесуари та корисні дрібнички стають універсальним рішенням. Такі подарунки підходять…