Як правильно сушити легеню?

Духовку розігрівають до 180 градусів. Перша година легка сушать за цієї температури. Потім температуру знижують до 60 градусів і мучать в духовці ще 3 години, причому при включеному режимі конвекції. Якщо такого режиму немає, відкрийте дверцята духовки (її можна зафіксувати рушником), щоб з м'яса пішла волога.

Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легеня в духовці ще приблизно 3:00. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.

Перед нарізкою легке необхідно заморозити в морозилці на кілька годин, легше різати. Ріжу шматочками 5*5 см. завтовшки 1-1,5 см. сушу при 60 0С 15-16 годин, до стану сухариків.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Жіночі зимові кросівки: тренди сезону

Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…

18 години ago

Життя літніх людей: потреби, турбота і вибір найкращих умов для старості

Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…

21 годину ago

Часы швейцарские мастерство проверенное временем

Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…

21 годину ago

Как выбрать идеальный мотоцикл: полное руководство 2024

В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…

24 години ago

Что такое Edge LED и как она работает

Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…

24 години ago

Зимние детские шапки оптом: как выбрать качественную продукцию от украинского производителя

Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…

2 дні ago