Духовку розігрівають до 180 градусів. Перша година легка сушать за цієї температури. Потім температуру знижують до 60 градусів і мучать в духовці ще 3 години, причому при включеному режимі конвекції. Якщо такого режиму немає, відкрийте дверцята духовки (її можна зафіксувати рушником), щоб з м'яса пішла волога.
Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легеня в духовці ще приблизно 3:00. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.
Перед нарізкою легке необхідно заморозити в морозилці на кілька годин, легше різати. Ріжу шматочками 5*5 см. завтовшки 1-1,5 см. сушу при 60 0С 15-16 годин, до стану сухариків.
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…
Качественный маникюрный и педикюрный инструмент — основа работы любого мастера ногтевого сервиса. Магазин Estetic предлагает…
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…