Як правильно сушити легеню?

Духовку розігрівають до 180 градусів. Перша година легка сушать за цієї температури. Потім температуру знижують до 60 градусів і мучать в духовці ще 3 години, причому при включеному режимі конвекції. Якщо такого режиму немає, відкрийте дверцята духовки (її можна зафіксувати рушником), щоб з м'яса пішла волога.

Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легеня в духовці ще приблизно 3:00. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.

Перед нарізкою легке необхідно заморозити в морозилці на кілька годин, легше різати. Ріжу шматочками 5*5 см. завтовшки 1-1,5 см. сушу при 60 0С 15-16 годин, до стану сухариків.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Как выбрать ковролин в офис: виды и характеристики

Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…

3 години ago

Профессиональные маникюрные и педикюрные инструменты в магазине Estetic

Качественный маникюрный и педикюрный инструмент — основа работы любого мастера ногтевого сервиса. Магазин Estetic предлагает…

5 години ago

Стоматологічна клініка BIOCLINIC у Львові: професійний догляд для всієї родини

BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…

16 години ago

ТОП-5 подарков для чистоты в доме, которые понравятся каждой хозяйке

Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…

1 день ago

Поради щодо ефективного використання дошки оголошень для пошуку товарів і послуг

Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…

2 дні ago

Как правильно выбрать покерные столы для казино и игровых заведений

Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…

2 дні ago