Зміст:
Щоб грецькі горіхи рівномірно приготувалися, розкладіть в один шар. Смажте грецькі горіхи до коричневого кольору. При цій температурі грецькі горіхи необхідно смажити лише 5-10 хвилин, особливо якщо це дрібні шматки. Перевірте грецькі горіхи після перших 5 хвилин, щоб переконатися, що вони не почали підгоряти.
Смажені горіхи, На відміну від сирих, мають більш насичений смак і терпкий аромат, тому їх часто додають в десерти, випічку і використовують як спеції для страв. Важливо знати, що після обсмажування грецькі горіхи потрібно з'їдати протягом трьох днів. Якщо їх довго зберігати, вони набувають гіркого смаку.
Духову шафу розігрівають до 180 ° С, і через кожні 10 хвилин потрібно перемішувати або перекладати ядра. Шляхом нескладних математичних підрахунків за 10 годин роботи можна висушити 4-5 партій горіхів у шкаралупі, а якщо вони чищені, то, при хорошій продуктивності, обробити можна 1-2 мішки.
При обсмажуванні фітинова кислота частково видаляється з кінцевого продукту. Тому з точки зору вмісту фітинової кислоти – замочені та обсмажені горіхи, Можна сказати, рівні. Ідеальна ситуація це замочити горіха потім ще й термічно обробити.
Обсмажені горішки містять менше води і більше корисних насичених жирних кислот. Під час смаження горіхам завдається невеликої шкоди, руйнуються корисні ненасичені кислоти, які головним чином відповідають за підтримку на потрібному рівні артеріального тиску, гальмують процеси старіння.
Сирі горіхи та насіння корисніше смажених. Для збереження корисних речовин та розкриття аромату можна лише трохи прожарити їх при невисоких температурах. Солоні та підцукровані горіхи принесуть більше шкоди, ніж користі, тому що один г солі затримує 200 г води в організмі людини.
Найголовнішим аргументом на користь термічної обробки смажених горіхів є покращення смаку горішків. На додаток до підвищення смакових якостей смажені горіхи набувають аромату, що хвилює апетит, і стають хрусткими.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…