Як правильно смажити волоські горіхи?

Скільки потрібно смажити волоські горіхи?

Щоб грецькі горіхи рівномірно приготувалися, розкладіть в один шар. Смажте грецькі горіхи до коричневого кольору. При цій температурі грецькі горіхи необхідно смажити лише 5-10 хвилин, особливо якщо це дрібні шматки. Перевірте грецькі горіхи після перших 5 хвилин, щоб переконатися, що вони не почали підгоряти.

Що буде, якщо підсмажити волоські горіхи?

Смажені горіхи, На відміну від сирих, мають більш насичений смак і терпкий аромат, тому їх часто додають в десерти, випічку і використовують як спеції для страв. Важливо знати, що після обсмажування грецькі горіхи потрібно з'їдати протягом трьох днів. Якщо їх довго зберігати, вони набувають гіркого смаку.

Як правильно сушити очищені волоські горіхи в духовці?

Духову шафу розігрівають до 180 ° С, і через кожні 10 хвилин потрібно перемішувати або перекладати ядра. Шляхом нескладних математичних підрахунків за 10 годин роботи можна висушити 4-5 партій горіхів у шкаралупі, а якщо вони чищені, то, при хорошій продуктивності, обробити можна 1-2 мішки.

Чи потрібно замочувати смажені горіхи?

При обсмажуванні фітинова кислота частково видаляється з кінцевого продукту. Тому з точки зору вмісту фітинової кислоти – замочені та обсмажені горіхи, Можна сказати, рівні. Ідеальна ситуація це замочити горіха потім ще й термічно обробити.

Чому не можна смажити горіхи?

Обсмажені горішки містять менше води і більше корисних насичених жирних кислот. Під час смаження горіхам завдається невеликої шкоди, руйнуються корисні ненасичені кислоти, які головним чином відповідають за підтримку на потрібному рівні артеріального тиску, гальмують процеси старіння.

Які волоські горіхи корисніші за смажені чи сирі?

Сирі горіхи та насіння корисніше смажених. Для збереження корисних речовин та розкриття аромату можна лише трохи прожарити їх при невисоких температурах. Солоні та підцукровані горіхи принесуть більше шкоди, ніж користі, тому що один г солі затримує 200 г води в організмі людини.

Навіщо потрібно смажити горіхи?

Найголовнішим аргументом на користь термічної обробки смажених горіхів є покращення смаку горішків. На додаток до підвищення смакових якостей смажені горіхи набувають аромату, що хвилює апетит, і стають хрусткими.