Питання, як розводити пектин і скільки додавати його до страв, мабуть, найчастіший. Кількість пектину при приготуванні джему може бути від 5 до 15 г на 1 кілограм фруктів: 1 кг фруктів + 500 г цукру = 7-10 г пектину. 1 кг фруктів + 250 г цукру = 10-12 г пектину.
Для активації пектину потрібна велика кількість цукру. Якщо його буде недостатньо, пектин не зможе повноцінно працювати, і цілком імовірно, що маса не застигне.
Норми витрати пектину коливаються від 5 до 15 г на 1 кг фруктів. Чим більше цукру і менше рідини, тим менше пектину потрібно додавати. Загальне правило: якщо цукор узятий у співвідношенні 1 кг фруктів: 500 г цукру, достатньо 4-5 г пектину.
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…