Найкраще розташувати посуд і кухонну начиння в шафках в нижній частині гарнітура – так ви максимально швидко зможете дістати все необхідне. На маленькій кухні систему зберігання організовуйте так, щоб максимально задіяти стіни. Використовуйте підвісні шафи або відкриті полиці.
Зміст:
Ось кілька порад, які допоможуть вам визначитися з категоріями та логікою зберігання.
Наводимо порядок на кухні: 8 простих порад
Jan 22, 2022
Ви можете скласти свій список необхідної посуду на кухні, але спершу ознайомтеся з базовим набором.
Тут все просто: меблі і побутова техніка шикуються вздовж однієї стіни. Робочий трикутник перетворюється на робочу пряму – всі переміщення відбуваються паралельно меблів: з одного краю зазвичай встановлюється мийка, з іншого – холодильник, а плита з духовкою займають позицію в центрі.
10 речей, які повинні бути на кухні
11 красивих способів зберігати кухлі на кухні і не тільки
Як швидко забратися на кухні: порядок дій
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…