Ви маєте прорізати рибу до основи нижньої щелепи, розділивши навпіл костисту частину, яка розташована між передніми плавниками. Найзручніше видаляти нутрощі, захопивши їх пальцями біля основи голови.Dec 4, 2012
Пластування складається з трьох послідовних операцій: спочатку видаляють спинний плавник, попередньо надрізавши м’якоть на спинці в подовжньому напрямку по обидва боки до хребта; потім, надрізавши м’якоть біля зябрової кришки, зрізають одне філе із хребтової кістки, перевертають рибу на інший бік і зрізають …
Притримуючи рибу рукою зверху, відтягувати м’ясо і продовжувати відокремлювати кістки ножем по всій довжині: дійшовши до голови, прорізати до самої основи і вирізати у риби хребет так, щоб він майже не захопив м’яса. Відокремлені кістки не варто викидати, з них можна буде зварити бульйон.
Як обробити на філе круглу рибу Ввести ніж із тонким лезом під зяброву щілину і видалити голову. Відрізати хвіст і плавники (якщо ви цього ще не зробили). Зробити по спинці від голови до хвоста глибокий надріз уздовж хребта. Розгорнути лезо ножа до хвоста і зрізати філе разом із реберними кістками.
Професійний інструмент є основою для успішного виконання будь-яких завдань — від електромонтажу до складних ремонтних…
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…