Пропорції мають бути такі: 1 третина білого вина та 3-4 частини води. По-друге, якщо ви любитель солодких вин, а вам трапилося не просто солодке, а нудотне вино, то вода здатна це виправити. Вино стане набагато легше питися, та й загалом напій вийде приємним.
Класичний стандарт 1 вина до 3 частин води. Для білих сортів бажано використати холодну рідину, а для червоних – теплу. Навіщо розбавляти вино мінеральною водою? По-перше, мінеральна вода змінює смак, але не аромат вина.
Вода потрібна тільки якщо сік настільки кислий, що щипає язик і зводить вилиці. Жителі північних регіонів можуть перестрахуватися, додавши 10-15% води від об'єму соку.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…