Надріжте шкірку граната вздовж у місцях, де проглядають перегородки між зернами. Потім переверніть фрукт зрізом вниз над мисочкою і постукуйте рукояттю ножа по шкірці.. Зерна почнуть падати в посуд, не отримуючи жодних пошкоджень.
Як видавити сік з гранату соковижималкою відцентрового типу:
0:41Рекомендований кліп · 60 сек.Як швидко вичавити сік з гранату. 3 способи – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…