Як правильно маринувати Баранина для шашлику

Як краще замаринувати шашлик із баранини?

Маринуйте м'ясо так:

  1. Подрібніть цибулю на м'ясорубці або натріть на великій тертці.
  2. Змішайте мелену зіру, коріандр, сіль та чорний перець. Натріть сухою сумішшю шматочки баранини.
  3. Додайте подрібнену цибулю, залийте гранатовий сік та олію. Ретельно перемішайте усі інгредієнти, ущільніть.

Як правильно маринувати баранину?

Молоде м'ясо достатньо потримати у маринаді 2–4 години. Якщо баранина стара, краще залишити її на всю ніч чи цілу добу. У такому випадку приберіть м'ясо у прохолодне місце. Усі інгредієнти розраховані на 3 кг м'яса.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Кушетка косметологічна: важливий елемент професійного обладнання

Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…

7 години ago

Осушувач повітря: ефективне рішення для комфорту у вашому домі

Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…

7 години ago

Шопінг нового рівня: зручність, економія та стиль разом із Kasta

У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…

8 години ago

Новини Рівного, погода та курс долара: все, що потрібно знати

Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…

10 години ago

Регистрация ООО у нотариуса: основные аспекты

Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…

10 години ago

Парфумерна Лавка: Ваш гід у світі розкішних ароматів

Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…

1 день ago