Як правильно маринувати Баранина для шашлику

Як краще замаринувати шашлик із баранини?

Маринуйте м'ясо так:

  1. Подрібніть цибулю на м'ясорубці або натріть на великій тертці.
  2. Змішайте мелену зіру, коріандр, сіль та чорний перець. Натріть сухою сумішшю шматочки баранини.
  3. Додайте подрібнену цибулю, залийте гранатовий сік та олію. Ретельно перемішайте усі інгредієнти, ущільніть.

Як правильно маринувати баранину?

Молоде м'ясо достатньо потримати у маринаді 2–4 години. Якщо баранина стара, краще залишити її на всю ніч чи цілу добу. У такому випадку приберіть м'ясо у прохолодне місце. Усі інгредієнти розраховані на 3 кг м'яса.