Як правильно готувати голубці покроковий рецепт

Як правильно гасити голубці?

Розігріваємо сковороду, наливаємо на неї олію, викладаємо цибулю, обсмажуємо 2 хвилини. Потім додаємо моркву та обсмажуємо ще протягом 1-2 хвилин. У товстостінну каструлю (я беру каченицю) викладаємо обсмажені голубціПотім обсмажені овочі і заливаємо все свіженьким бульйоном (або просто водою).

Скільки часу треба гасити голубці?

Щоб голубці вийшли смачними та соковитими, їх гасіння треба приділити від півгодини до 2 годин. Витрачений час залежить від бажаного результату – якщо хочеш щільні голубці з хрусткою капустою, то витраченого часу буде мінімум.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Метеоспазміл: рішення для зменшення спазмів і покращення самопочуття

Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…

3 години ago

Лист нержавеющий: надежный выбор для различных сфер применения

Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…

6 години ago

Мини-сыроварня: как начать делать сыр дома

Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…

8 години ago

Постельное белье Viluta: комфорт и стиль для вашей спальни

Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…

9 години ago

Краса і енергія природного каміння

Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…

1 день ago

Перевод документов на иврит: Важность и особенности

Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…

1 день ago