Як правильно ферментувати м'яту для чаю

Як правильно ферментувати листя м'яти?

Покладіть мішечок з листям у морозилку. Потримайте його там протягом деякого часу. Вважається, що досить буває й три години. Але для успішнішої ферментації меліси або м'яти краще залишити пакетик в морозилці на 5-6 годин або на ніч.

Як правильно ферментувати трави для чаю?

Один із способів ферментації:

  1. підв'ялити трави у тіні при температурі 20-24 градуси так, щоб з них вийшла волога протягом 8-12 годин (готове листя не повинно розкриватися при стисканні);
  2. розім'яти листя, щоб порушити цілісність клітин (можна через м'ясорубку, жорстке листя можна заморозити);
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Камелія: мережа квіткових магазинів у Києві для будь-якого свята

Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…

12 години ago

Переваги прогресивних окулярів, як одна пара окулярів може допомогти на різних дистанціях зору?

Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…

13 години ago

Міжнародна доставка: основні аспекти митних лімітів та зборів

Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…

19 години ago

Вертикальні електричні радіатори опалення: сучасне рішення для вашого дому

У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…

19 години ago

Химический анализ: зачем и как его проводить

Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…

2 дні ago

Як зекономити на відпочинку в Буковелі: бюджетні тури з проживанням у Ясіні

Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…

2 дні ago