Як правильно додавати паприку?

Її додають практично в усі м’ясні страви, особливо добре вона поєднується з куркою та свининою. Однак не варто додавати цю спецію під час смаження, паприка легко підгорає, набуваючи гіркого присмаку. Чудово поєднується вона і з овочами, особливо томатами та капустою.

Страві вона надає пікантного смаку та червоного кольору. Паприка дуже популярна в азіатській та європейській кухні. Вона добре поєднується з м’ясом і птицею, її додають у гуляш, до риби, морепродуктів, в овочеві суміші та до супів. Паприка відмінно поєднується з квасолею, томатами, капустою, картоплею.

Вона добре поєднується зі свининою, куркою, рибою, морепродуктами, овочами, бобовими, сиром, а також із часником, базиліком, коріандром. Її додають у супи та соуси. Вона незмінна пряність для страв барбекю. Паприка швидко підгорає, тому її не додають під час смаження.

Приправа підходить для рибних страв, морепродуктів і птиці. Копчений перець варто використовувати для ароматизації соусів і заправки салатів і запіканок, особливо з картоплі. Він знайде гідне застосування в складі маринаду, наприклад, для м’яса на грилі або овочів. Також копченою паприкою можна приправити суп.