Чому потрібно чистити мідії? Оскільки мідії фільтрують воду, то в них можуть затримуватися різні сторонні тіла, водорості. Харчуються мідії суспензією, планктоном та іншими організмами, які накопичуються у них у шлунку.
Зручніше видаляти кишківник кулінарними ножицями, але можна і ножем. Промити мідії під проточною водою, стиснути в кулаці, щоб пішла зайва рідина. У такому вигляді можна починати їх готувати. Якщо плануєте запікати мідії в раковинах, то стулки треба очистити ножем від наростів і водоростей, а потім промити.
Живі мідії: як вибрати й обробити? Якщо вам дісталися варено-морожені мідії, то з ними все доволі просто: промийте, видаліть нитки бісусу і швидко прогрійте на сковорідці в улюбленому соусі або запечіть. Довго готувати не треба, щоб ніжне м’ясо не перетворилося на гуму.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…