Як пом'якшити шкіру на салі?

Як зробити сало м'яким в домашніх умовах Наріжте 1 кг сала великими шматками, залийте літром води та проваріть 3 хвилини. Додайте у воду 4,5 ст. л. солі та залиште в ній сало на 12:00.

Дуже часто сало виходить «гумовим» і зовсім не жується. В результаті цей шматочок солоного сала бовтається по холодильнику поки не засохне не постаріє. Виправити ситуацію допоможе шпик із мікрохвильової печі. Сало помити від солі, нашпигувати часником, обваляти з усіх боків сумішшю перців.

Пожовкла старе сало зіслужить вам повторну службу, якщо перетопити його на смалець. Для цього наріжте сало на невеликі шматочки та посмажте на гарячій сухій сковороді до коричневого кольору. Шкварки можна подати до яєчні або дерун, а розтоплений смалець зі сковороди злийте в банку і зберігайте в холодильнику.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Як вибрати правильний кейтеринг для весілля та інших заходів?

Успіх будь-якого заходу залежить, зокрема, і від меню. Щоб правильно організувати кейтеринг, необхідно врахувати кілька…

9 хв. ago

Купити паркани та ранчо забор в Україні, вигідна ціна

Компанія Roof Best пропонує великий вибір парканів, які відповідають усім сучасним стандартам якості та естетики.…

3 години ago

Створіть Ідеальний Домашній Кінотеатр з Нашими AV-ресиверами та Саундбарами

У сучасному світі домашні кінотеатри стають все популярнішими серед тих, хто цінує якісний перегляд фільмів…

3 години ago

Душові стійки: Поради з вибору, монтажу та особливості

Душова стійка — це не лише практичний елемент, але й важливий акцент у ванній кімнаті.…

4 години ago

Теплоприцел: современное решение для охоты и безопасности

В условиях современных технологий тепловизионные прицелы становятся незаменимым инструментом как для охотников, так и для…

10 години ago

Кредит онлайн на карту в Україні від ТОП1: швидко та зручно

У сучасному швидкоплинному світі фінансові потреби виникають несподівано, і часто потрібно швидко отримати кошти на…

11 години ago