Контроль якості дезінфекції здійснюють методом змивів. Взяття змивів роблять із поверхонь виробів медичного призначення до проведення дезінфекції та після неї. Взяття змивів виробляють стерильними марлевими серветками розміром 5х5 см, що простерилізуються в паперових пакетах або чашках Петрі.
Бактеріологічний контроль (його здійснює лаборант або лікар дезстанції) є раптовим для персоналу, який здійснює обробку. Проби відбирають не пізніше 1 години після закінчення дезінфекції….Обробка виробів, що підлягають стерилізації, включає три етапи:
Jul 8, 2016
Контроль якості дезінфекції здійснюється комісією фахівців санітарно-епідеміологічної станції у встановлені терміни або без попередження. Мета таких заходів – звести до мінімуму та запобігти виникненню вогнищ небезпечних інфекційних захворювань серед населення.
Існує 3 методи контролю стерилізації:
Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…
Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…
У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…
Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…
Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…