У російській мові розмарином називають і вид Розмарин лікарський Rosmarinus officinalis , і рід Розмарин Rosmarinus.
У народній медицині розмарин використовують у разі порушення травлення, закрепів, здуття живота і діареї. Фахівці стверджують, що протизапальні та стимулювальні властивості активних речовин розмарину допомагають регулювати рух їжі в шлунково-кишковому тракті.
Пікантна приправа чудово поєднується з м’ясом і рибою, доповнює салати, закуски, супи, соуси, м’ясні фарші, піцу, страви з квасолі та гороху. Розмарин ідеально ароматизує алкогольні напої – лікери, вино, горілку, пунш, грог і пиво.
Розмарин – досить пряна трава з дуже вираженим терпким ароматом. Чебрець – більш ніжна трава, яка неймовірно добре поєднується з іншими ароматами. Чебрець – це трава, яка, так би мовити, “добре грає з іншими”! З цієї причини чебрець майже завжди є гарним замінником розмарину, але, не навпаки!
Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…
Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…
У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…
Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…
Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…