Димний аромат шашлику може додати не тільки м'ясо, а й овочі. Вибирати потрібно овочі з тонкою шкіркою (баклажан, перець, цибуля), яка швидко підгорить у духовці та передасть аромат горіння м'якоті. Жар духовки має бути досить сильним — градусів 220–240.Apr 30, 2020
Для приготовлення шашлику найкраще використовувати березу, липу, дуб та всі породи фруктових дерев. Категорично виключаються дрова з хвойних порід зі смолистою деревиною, вони додадуть м'ясу присмак, який не "забивається" ніякими соусами, повідомляє SHKOLAZHIZNI.RU.
Рідкий дим можна, можливо додавати і в супи, якщо хочеться привнести оригінальний смак копченостей, наприклад, до горохового супу, вуха, солянки. Можна використовувати і при маринуванні сала, приготуванні соусів до м'яса та риби.
«Підрізайте жир перед приготуванням. Коли він капає з м'яса на вугіллі, утворюється більше димуа це призводить до утворення канцерогенів. Тому частіше перевертайте м'ясо під час приготування», – порадила експерт.
Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…
Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…
Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…
Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…