Як можна вживати гусячі яйця

Гусячі яйця можна відварити або використовувати в печених стравах, а також в овочевих запіканках. Гусячі яйця є дуже поживним та цінним продуктом. З давніх-давен люди їдять гусячі яйця – сирі або запечені.

Навіщо корисне гусяче яйце?

Гусяче яйце містить антиоксидант лютеїн, кальцій, мідь, залізо, вітаміни А, D, Е. Страви з гусячим яйцем позитивно впливають на нервові закінчення, зміцнюють мозок та сприяють виведенню холестерину із судин. Продукт корисний для зору, пам'яті та імунітету.

Чи можна смажити та їсти гусячі яйця?

Хоча розмір гусячого яйця та більше звичних нам курячих яєць, це не заважає використовувати його в їжу. Смажити чи варити цей продукт цілком можна.