Як можна швидко замаринувати цибулю в оцті

Скільки маринувати цибулю в оцті?

  1. Цибуля очистити та нарізати півкільцями або кільцями.
  2. Закип'ятити воду та залити нарізаний цибуля, Залишити на 5-7 хвилин. Потім злити воду.
  3. Розчинити цукор і сіль у оцті, залити отриманим маринадом цибулядати настоятися близько 10 хвилин.

Як довго можна тримати цибулю у маринаді?

3 тижні Поради щодо зберігання маринованої цибулі Правильно приготовлена ​​цибуля можна зберігати в холодильнику без шкоди для смаку 2-3 тижні. Звичайно, ємність має бути щільно закрита, а цибуля вся занурена в маринад. Перед вживанням рідину злити через ситечко.