Оформити капкейки можна не тільки полуницею та голубиною, але й іншими ягодами чи фруктами: наприклад, малиною чи ожиною. Але найприємніше в оформленні капкейків ягодами – це те, наскільки вони гармонійно виглядають разом! Важлива позначка. При оформленні капкейків фруктами треба бути дуже обережними.
Завчасно виймати капкейки з холодильника перед подачею на стіл необхідно лише якщо вони прикрашені масляним кремом. У такому разі їм потрібно постояти за кімнатної температури близько години.
Помістити капкейк у глибоку миску. Зверху рівномірно посипати невелику кількість кондитерської посипання. Посипка, яка «відстрибне» від капкейка, акуратно збереться на дні миски Капкейк дістати, а посипання з миски зсипати назад в основний посуд з посипанням.
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…