Оформити капкейки можна не тільки полуницею та голубиною, але й іншими ягодами чи фруктами: наприклад, малиною чи ожиною. Але найприємніше в оформленні капкейків ягодами – це те, наскільки вони гармонійно виглядають разом! Важлива позначка. При оформленні капкейків фруктами треба бути дуже обережними.
Завчасно виймати капкейки з холодильника перед подачею на стіл необхідно лише якщо вони прикрашені масляним кремом. У такому разі їм потрібно постояти за кімнатної температури близько години.
Помістити капкейк у глибоку миску. Зверху рівномірно посипати невелику кількість кондитерської посипання. Посипка, яка «відстрибне» від капкейка, акуратно збереться на дні миски Капкейк дістати, а посипання з миски зсипати назад в основний посуд з посипанням.