Як підготувати качку до запікання Якщо купили заморожену тушку, обов'язково розморозьте її. У холодильнику птах вагою 2 кг відтає приблизно добу. Якщо хочете впоратися за 3 години, покладіть качку в каструлю з холодною водою. Важливо міняти воду кожні півгодини та стежити, щоб вона залишалася холодною.
Закриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні, періодично помішуючи протягом 30-40 хвилин. За п'ять хвилин до готовності посипаємо смажену качку на сковороді дрібно натертим сирам.
Професійний інструмент є основою для успішного виконання будь-яких завдань — від електромонтажу до складних ремонтних…
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…