Плоди витягнутої циліндричної форми, мають шкірку яскраво-зеленого та темно-зеленого кольору та соковиту м'якоть білого або злегка зеленого відтінку, багатонасінні. Смак огірка свіжий, нейтральний. Овочі мають свіжий запах, це дозволяє його легко комбінувати з яскравими за смаком продуктами.
Огірок – найнижчий калорійний і водянистий з овочів, адже він на 96% складається з води. Культурні огірки з'явилися у спекотних країнах Сходу — Індії та Китаї — понад 6 тисяч років тому. А в Європі цей овоч з'явився завдяки англійцям, які привезли насіння огірка з Вест-Індії.
При купівлі огірків необхідно звернути увагу на зовнішній вигляд – огірки мають бути рівномірним забарвленням, без вм'ятин і пошкоджень; густина – на дотик огірки повинні бути щільними по всій поверхні.
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…
На современной кухне важное значение имеет комфортный доступ к горячей воде. Решением для быстрого подогрева…
Позолочені срібні ланцюжки — це прикраса, яка поєднує елегантність золота з доступністю срібла. Такий аксесуар…
Книги відкривають двері у світ нових знань, емоцій та пригод. Серед усіх жанрів саме художня…