Сьогодні хочу розповісти, як чистити судака перед тим, як засмажити. Чистити, мається на увазі, саме очищення від луски, а не обробка риби. Я вважаю що краще зняти шкіру та посмажити рибу, а хтось вважає, що шкіру треба їсти, і достатньо лише зняти луску. Хоча, зняти шкіру простіше, ніж забризкати кухню лускою.
45 хвилин Варіть філе судака на середньому вогні протягом 40-45 хвилин.
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…