Термін зберігання готових котлет. 3 місяці при температурі -18 градусів. Готову страву після розморожування можна зберігати у холодильнику не довше 2 діб. Повторно заморожувати готові котлети не можна.
Терміни зберігання продуктів у морозильній камері
найменування | умови зберігання | місяців/добу |
---|---|---|
Напівфабрикати рубані формовані та фарш (котлети, біфштекси, люля-кебаб, тефтелі тощо) | –10 °С | діб |
Напівфабрикати м'ясні з баранини крупнокускові | -18 °С | діб |
Напівфабрикати порційні та дрібнокускові з баранини | -18 °С | діб |
Щоб підготувати до заморожування злегка обсмажені котлетиОбсмажте їх на сильному вогні з двох сторін, приберіть зайвий жир, виклавши на паперові рушники і обов'язково повністю остудіть. Злегка обсмажені та готові котлети заморожуйте аналогічно сирим котлетам.
У сучасному бізнес-середовищі юридичні конфлікти можуть виникати в будь-який момент. Захист бізнесу від можливих загроз…
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…