Інструкція приготування Вим'я варити не менше 2,5 годинодним шматком. Посолити за 30 хвилин до кінця варіння.
Вим'я варять, смажать (попередньо відваривши), тушкують з овочами та в соусі, використовують як інгредієнт для салатів та начинки для пирогів. Найбільш популярні страви з цього продукту – рагу та гуляш з вимені; біфштекс або котлети з вимені; вим'я, смажене в панірувальних сухарях або в клярі; вим'я з яблуками та рисом.
В условиях современных технологий тепловизионные прицелы становятся незаменимым инструментом как для охотников, так и для…
У сучасному швидкоплинному світі фінансові потреби виникають несподівано, і часто потрібно швидко отримати кошти на…
Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…
Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…
Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…
Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…