У чому різниця цукіні та кабачка?

За кольором кабачок може бути жовтим, світло-зеленим або білим, цукіні ж – тільки темно-зелений. Друга відмінність – розмір. Цукіні не виростає більше 15-20 см у довжину, а кабачок може вирости великим. Що стосується насіння, то в кабачка воно велике, а в цукіні майже непомітне.Jul 20, 2020

Оскільки у нас кабачок користується більшою популярністю, ніж його брат цукіні, далеко не всі знають, за якими ознаками їх можна відрізнити….Зовнішній вигляд

Характеристика Цукіні Кабачок
Шкірка М’яка і ніжна, не потребує очищення. Жорстка і товста, найчастіше її треба видаляти перед приготуванням.

•Jul 29, 2022

Смак . М’якоть цукіні ніжніша і м’якша. Її можна вживати в сирому вигляді в салатах і закусках. Кабачки щільніші, їх добре тушкувати і варити.

Цукіні (zucchini, зменш. від іт. zucca, “гарбуз”) – поширений різновид кабачка звичайного, родом з Італії. Являє собою зеленоплідні кабачки з високим вмістом вітаміну C.