У м’ясі щуки міститься багато корисних вітамінів і мікроелементів. Воно корисне для здоров’я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної системи, регулює цукор у крові, є антиоксидантом. М’ясо щуки корисне в разі захворювання щитоподібної залози.
Щука цінується як їстівна риба, але в неї гострі кістки, так звані Y-подібні кістки. Однак завдяки впорядкованому розташуванню кісток у спинці в два ряди їхнє виймання не становить особливих проблем і виконується дуже просто. М’ясо цієї хижої риби відносно сухе.
Якщо є під рукою – дрібна риба і рибні обрізки (голови, хвости, плавники) для рибного бульйону. Видаляємо зябра і обережно чистимо шкуру риби від луски, щоб не порвати її. Підрізаємо шкіру за головою щуки так, щоб на спинці вона залишилася цілісною, акуратно знімаємо шкіру до хвоста панчохою, надрізаючи біля плавників.
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…
В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…
Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…