Крім молока у тісто можна влити 0,5 склянки мінеральної води. Або розвести 1 год. л. соди, що гаситься лимонною кислотою або оцтом, у половині склянки води.
Велика кількість яєць у тесті знищує пишність і робить його твердим. Недостатня вистоювання. Готові вироби не можна одразу ставити в духовку, вони повинні попередньо відстоятись у теплому місці. За цей час усередині тесту підвищується кислотність та йде збільшення обсягу виробу.
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…