Стандартний банкет на 2-4 години передбачає норму 400-600 г їжі одного гостя. Святковий бенкет від 4 до 6 годин (600-1200 г їжі на особу). Весільний бенкет, бенкет на ювілеї або випускному зазвичай триває понад 6 годин, тому кількість їжі на людину планують понад 1200 г.Jul 25, 2022
Салатів має бути у сумі близько 150 г на людини. Після холодних закусок подаються гарячі страви: відбивні, котлети, печена риба, шашлики, стейки, жульєни, м'ясні рулети та інші делікатеси. Цю їжу готують із розрахунку 200 г на одного гостя. Крім їжі, на весіллі присутні алкогольні та безалкогольні напої.
Салати – 200-250 гр. на людини, 2-3 види салату із розрахунку 100-150 гр. кожного салату на гостя.
Щоб почуватися ситим, людині в середньому потрібно 250 г їжі кожні 3-4 години. З урахуванням того, що апетити у всіх різні, і щоб уникнути несподіваного дефіциту частування, можна округлити розрахунок до 100 г їжі на людини в годину.
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…
В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…
Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…