Наприклад: на 2 літри бульйону потрібно взяти 50 гр желатину, при цьому 50 гр желатину потрібно розчинити в 500 мл холодної води, тобто на 2,5 літри потрібно приблизно 60 гр желатину.
Як розвести желатин Щоб визначити, скільки потрібно взяти води для замочування, або як кажуть професіонали – для розпускання, потрібно кількість желатину помножити на 13. Наприклад, на 10 г желатину необхідно взяти 130 г води .
Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам необхідні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатини абсолютно ідентичні, якщо мають одну й ту саму силу желювання.
В современном мире, где цифровые технологии быстро меняют правила игры, важно иметь надежного партнера для…
Что представляет собой живой онлайн-урок? Живой онлайн-урок – это формат занятий, где ученики и учитель…
В общей дизайнерской концепции интерьера важное значение играет каждая деталь, в том числе и напольный…
У сучасному бізнес-середовищі юридичні конфлікти можуть виникати в будь-який момент. Захист бізнесу від можливих загроз…
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…