21Перемістити свинину в рукав для запікання, зв’язавши його з двох боків і зробивши кілька невеликих отворів. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин .
Якщо говорити про свинину, то шийка, найсоковитіша частина, найкраще підійде для шашлику, кострець – для запікання, окіст – на фарш, а лопатка – для тушкування. З яловичиною все так: вирізка підходить для смаження, а ще для тартара і карпаччо, грудинка – для тушкування і варіння, окіст – на фарш.
Шия має бути щільна, волога, але не мокра, м’ясо має бути рожевого кольору, жир – теж щільний і білий, може бути злегка кремовий. Якщо на поверхні шиї є пухкий жир, не щільний, його краще зрізати.
Відбивати його не потрібно, просто потрібно взяти гострішу виделку і зробити безліч проколів з обох боків. М’ясо добре змастити оливковою олією. Додати соєвий соус.
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…