Скільки запікається свиняча шия в рукаві?

21Перемістити свинину в рукав для запікання, зв’язавши його з двох боків і зробивши кілька невеликих отворів. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин .

Якщо говорити про свинину, то шийка, найсоковитіша частина, найкраще підійде для шашлику, кострець – для запікання, окіст – на фарш, а лопатка – для тушкування. З яловичиною все так: вирізка підходить для смаження, а ще для тартара і карпаччо, грудинка – для тушкування і варіння, окіст – на фарш.

Шия має бути щільна, волога, але не мокра, м’ясо має бути рожевого кольору, жир – теж щільний і білий, може бути злегка кремовий. Якщо на поверхні шиї є пухкий жир, не щільний, його краще зрізати.

Відбивати його не потрібно, просто потрібно взяти гострішу виделку і зробити безліч проколів з обох боків. М’ясо добре змастити оливковою олією. Додати соєвий соус.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Заправка картриджей лазерных принтеров эффективное решение

Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…

5 години ago

Тельферы грузоподъемностью 5 тонн: как выбрать надежное оборудование

Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…

5 години ago

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…

6 години ago

Пенсионный адвокат в Украине. Скорая правовая помощь, доступная для всех

Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…

6 години ago

Що приготувати на новорічний стіл: ідеї смачних та оригінальних страв

З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…

6 години ago

Как выбрать ковролин в офис: виды и характеристики

Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…

9 години ago