Кільця цибулі укладаємо на фольгу, а зверху маємо філе риби. Поливаємо рибку оливковою олією та викладаємо зверху часточки лимона. Щільно загортаємо рибу у фольгу. Випікаємо при цій температурі протягом 20 хвилин.
25 хвилин Залежно від способу варіння мінтай буде готовий за 10–25 хвилин. Ще на якийсь час впливає розмір риби: чим вона менша, тим швидше звариться.
Запікати мінтай з овочами в духовці 30-40 хвилин при 180 градусах. Мінтай у духовці готовий. Готовий мінтай викласти на тарілки з цибулею та морквою, прикрасити зеленою цибулею та подавати до столу.
Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…
Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…
У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…
Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…
Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…