2Розділити камбалу, промити, відокремити філе, нарізати шматочками, посолити, посипати борошном. Підсмажити на сильно розігрітому жирі з обох боків (невелику рибу смажити цілком без голови). 3Покласти рибу на овочі, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 20-30 хвилин.
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…