Щоб зварити перепелині яйця круто, потрібно приблизно 4-5 хвилин після кипіння, некруто – 1-2 хвилини після кипіння. Перед приготуванням яйця слід помити, закип’ятити воду, проварити їх від 1 до 5 хвилин (залежно від бажаного ступеня готовності продукту).
З лікувальною метою їх корисніше вживати в сирому вигляді, за півгодини до їди, запиваючи водою або соком. Перепели не хворіють на сальмонельоз, тому це не небезпечно. Можна також підмішувати сирі яйця в кашу, картопляне пюре або суп, готувати яєчню або омлет.
Щоб зварити курячі яйця круто, після закипання має пройти приблизно 10 хвилин. Щоб приготувати куряче яйце некруто, варіть його після закипання протягом 3 хвилин.
В условиях современных технологий тепловизионные прицелы становятся незаменимым инструментом как для охотников, так и для…
У сучасному швидкоплинному світі фінансові потреби виникають несподівано, і часто потрібно швидко отримати кошти на…
Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…
Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…
Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…
Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…