Для цього промиті зерна вівса потрібно всипати в киплячу воду та перемішати (на 1 склянку зерен вівса знадобиться 2,5 склянки води).
Необроблені зерна вівса промити у проточній воді. У літр води доведеної до кипіння всипати склянку вівса. Варити на мінімальному вогні 2 хвилини. Вимкнути та настояти 30 хвилин.
Основні поради:
Feb 1, 2021
Необхідно 2 склянки вівса залити літром холодної води. Потім наполягти. Через добу нагріти, довести до кипіння та підтримувати слабкий вогонь. Після цього витримати ще день, процідити.
В условиях современных технологий тепловизионные прицелы становятся незаменимым инструментом как для охотников, так и для…
У сучасному швидкоплинному світі фінансові потреби виникають несподівано, і часто потрібно швидко отримати кошти на…
Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…
Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…
Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…
Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…