Згідно з ГОСТом 27844-88, батон Нарізний випускається масою 0,4 та 0,5 кг.
Були варіанти 500, 380 та 400 грамів. Хтось упевнений, що булка хліба винна важити цілий кілограм. Насправді зараз звичайний білий хліб важить 400 г. А ось згідно з радянським ГОСТом такий буханець повинен був важити 500 г.
1. Технічні вимоги
Найменування виробу | маса, кг |
---|---|
Матнакаш ваговий | Не більше 2,5 |
Матнакаш штучний | 0,5-1,5 |
Хліб пшеничний з борошна вищого, першого та другого сортів подовий та формовий ваговий | Не більше 3,0 |
Хліб пшеничний з борошна вищого, першого та другого сортів подовий та формовий штучний | 0,5-1,1 |
Харчова цінність та хімічний склад "Шматок хліба батон". У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на штуку їстівної частини. Енергетична цінність Шматок хліба батон становить 52,4 ккал.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…